Λογισμικό athlisis: Η λύση στα πολυδιάστα εργασιακά καθήκοντα του διατροφολόγου

Ασκώντας κανείς το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου, γνωρίζει καλά πως δεν πρόκειται μόνο για μία εργασία σύνταξης διαιτολογίων αλλά για πολλές ακόμη ευθύνες όπως η σωστή αξιολόγηση των διαιτώμενων, η παροχή συμβουλευτικής, η οργάνωση του πελατολογίου και του γραφείου συνολικά. Πρόκειται για υποχρεώσεις που πολλές φορές μειώνουν την αποδοτικότητά του, απαιτούν πολύ από τον χρόνο του και τελικά υποβαθμίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας του.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας έρχεται να προσφέρει βοήθεια στον επαγγελματία διατροφολόγο και συγκεκριμένα η χρήση ενός λογισμικού προγράμματος, η οποία μπορεί να κάνει πιο εύκολη την δουλειά του και συνάμα πιο ευχάριστη την εμπειρία των διαιτώμενών του.

Το λογισμικό athlisis συγκεκριμένα συμβάλλει στην σύνταξη διαιτολογίων με επιστημονική βάση και ακρίβεια. Ο διατροφολόγος θέτει τα χαρακτηριστικά του διατροφικού πλάνου που επιθυμεί να δημιουργήσει και έπειτα ,χρησιμοποιώντας τις έγκυρες βάσεις δεδομένων που διαθέτει το λογισμικό , μπορεί να συντάξει το διαιτολόγιο χωρίς να χρειάζεται να μετρήσει ο ίδιος γραμμάρια και ισοδύναμα τροφίμων. Το λογισμικό το κάνει για τον ίδιο με ταχύτητα και ακρίβεια σε επίπεδο τόσο μακρο- όσο και μικρο- θρεπτικών συστατικών.

Έπειτα, με την χρήση του λογισμικού μπορεί να παρέχει πλήρη ανάλυση των διατροφικών πλάνων, αλλά και λίστα τροφίμων με τα ψώνια που χρειάζεται ο πελάτης του να κάνει προκειμένου να μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνει τόσο την εμπιστοσύνη του διαιτώμενου στο πρόσωπό του όσο και την πιθανότητα συμμόρφωσης σε αυτό.

Ακόμη, μέσω του λογισμικού, μπορεί να δημιουργήσει συνταγές που περιλαμβάνουν τα υλικά, την εκτέλεση αλλά και τη θρεπτική τους ανάλυση με διατροφική ετικέτα, να τις παρέχει στους πελάτες του και να τις εισάγει στα διαιτολόγια τους.

Συνεισφέροντας στην καλύτερη λειτουργία του διαιτολογικού γραφείου συνολικά, το λογισμικό athlisis παρέχει την δυνατότητα οργάνωσης του πελατολογίου μέσω δημιουργίας προφίλ για κάθε χρήστη το οποίο περιλαμβάνει το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό του, τις μετρήσεις και τα διαιτολόγιά του και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζει και να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αναζητήσει ο διατροφολόγος.

Η συμβολή στην οργάνωση δεν σταματά εδώ, καθώς το λογισμικό μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και τον προγραμματισμό των ραντεβού με το Athlisis-Calendar, το οποίο συνδέεται με το Google Calendar, είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό, υπολογιστή και tablet), μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα περιβάλλον για online ραντεβού αλλά και να υπενθυμίσει στους διαιτώμενους το ραντεβού τους.

Επιπλέον, το λογισμικό παρέχει στατιστικά στοιχεία που αφορούν τα ραντεβού και τα συνολικά έσοδα του μήνα/ έτους αλλά και τα εκτιμώμενα έσοδα και ραντεβού μελλοντικά. Με αυτόν τον τρόπου μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τον χρόνο εργασίας σας και τα οικονομικά σας.

Στις παραπάνω καινοτομίες έρχεται να προστεθεί η παροχή mobile εφαρμογής όπου κάθε πελάτης μπορεί να την κατεβάσει στο κινητό του και να καταγράφει τα τρόφιμα και το νερό που καταναλώνει, φωτογραφίζοντάς τα. Ακόμη, μπορεί να ανταλλάσσει μηνύματα με τον διατροφολόγο του μέσω online συνομιλίας και να έχει πλήρες αρχείο της δραστηριότητάς του τόσο αυτός όσο και ο διατροφολόγος του.

Συνοψίζοντας, ένα λογισμικό πρόγραμμα μπορεί να συνδράμει ουσιαστικά και ποικιλοτρόπως στην διαιτολογική πράξη. Με την βοήθεια του σύγχρονου και ενοποιημένου αυτού συστήματος, ο διαιτολόγος μπορεί να αυξήσει την ποιότητα και την ποσότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, εξοικονομώντας μάλιστα χρόνο.

Μπορείς πατώντας εδώ να προγραμματίσεις μία προσωπική παρουσίαση και να μάθεις ό,τι χρειάζεσαι για το υπερσύγχρονο επιστημονικό λογισμικό athlisis.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;