Η Διαιτολογική προσέγγιση στην εποχή της Τεχνολογίας

Η σύγχρονη Διαιτολογία δεν περιλαμβάνει μόνο την παροχή καλά μετρημένων διαιτολογικών πλάνων, αλλά και την διατροφική εκπαίδευση των διαιτώμενων με σκοπό να βελτιώσουν τις συνήθειες και την ποιότητα ζωής τους.

Επομένως, οι Διαιτολόγοι του σήμερα καλούνται να κάνουν μία πολύπλευρη προσέγγιση των πελατών τους με σκοπό να τους αφυπνίσουν και να τους μάθουν να τρέφονται ισορροπημένα.

Χρήσιμο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια είναι χωρίς αμφιβολία η παροχή ενός μέσου που θα συμβάλλει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ διαιτολόγου και διαιτώμενου και στη διευκόλυνση της διατροφικής εκπαίδευσης.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το επιστημονικό λογισμικό Athlisis με το Athlisis Mobile App!

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει κάθε συνεργάτης μας στους διαιτώμενούς του με σκοπό:

  • Την καλύτερη συμμόρφωσή του στη διατροφή, αφού μπορεί μέσω της εφαρμογής να βλέπει τη διατροφή του
  • Την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους, μέσω του δικού του chat
  • Την εκπαίδευσή τους στις μερίδες τροφίμων και στους συνδυασμούς, με δυνατότητα άμεσης αποστολής φωτογραφιών και συνολικής αξιολόγησής τους
  • Την συνέπειά τους στα ραντεβού, με τις υπενθυμίσεις για την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και την δυνατότητα επιβεβαίωσης ή ακύρωσής τους.

Στόχος του Athlisis και της επιστημονικής ομάδας μας είναι να κάνουμε την δουλειά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική και το διατροφικό ταξίδι των διαιτώμενών σας ευχάριστο και συναρπαστικό.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του λογισμικού μας και γνωρίστε μας μέσω μιας προσωπικής παρουσίασης!

εφαρμογήδιατροφής #εφαρμογήγιαφαγητό #εφαρμογήδιαιτολόγων #εφαρμογήδιατροφολόγων #mobileapp #foodapp #nutritionapp #athlisismobileapp #athlisissoftware #dietsoftware #athlisis

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;

:url="localePath('purchase')"/>