Έχεις ακυρώσεις στα προκαθορισμένα ραντεβού σου;

Ως Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι δεχόμαστε ακυρώσεις στα ραντεβού με τους πελάτες μας και πολλές φορές μπορεί να μην δεχτούμε και καμία ενημέρωση.

Είναι ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή διαιτολογική πράξη που μας χαλάει το πρόγραμμα, δημιουργεί κενά στην ημέρα και μειώνει τα αναμενόμενα έσοδα.

Ως σύμμαχοι του επαγγελματία Διαιτολόγου δημιουργήσαμε σημαντικές λειτουργίες για να τις περιορίσουμε/εκμηδενίσουμε.

Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες που δημιουργήσαμε είναι οι εξής:

  • Διασύνδεση Athlisis Calendar με το Google Calendar και μόλις βάλουμε την επόμενη συνεδρία γίνεται άμεση αποστολή email με το ραντεβού και αφού το δεχθεί ο πελάτης μπαίνει στο calendar του.
  • Διασύνδεση Διατροφολόγου με διαιτώμενο μέσω mobile εφαρμογής στο κινητό των πελατών μας όπου όταν καταχωρήσουμε ραντεβού μαζί τους, πηγαίνει στο κινητό το επόμενο ραντεβού και υπάρχει η ιστορικότητα των ραντεβού
  • Coming soon: Αποστολή Sms που καθορίζεται τι πρότυπο κειμένου θα πηγαίνει και πόσες μέρες και ώρες πριν θέλουμε να πηγαίνει.

Ένας οργανωμένος και σωστός επαγγελματίας οφείλει να έχει ένα οργανωμένο και τακτικό πρόγραμμα ραντεβού και τι καλύτερο να το έχει σε ένα ομαδοποιημένο περιβάλλον αντί σε μια ατζέντα.

Το calendar του athlisis είναι μια ολοκληρωμένη λύση που έχουμε την δυνατότητα να μπούμε ακόμη και από το κινητό μας.

Το επιστημονικό λογισμικό Athlisis δίνει πραγματικές λύσεις σε προβλήματα που συναντάμε καθημερινά εξασκώντας το επάγγελμα του Διατροφολόγου.

Εάν θέλεις να αναβαθμίσεις τις παροχές σου, να μειώσεις το χρόνο σε ένα ενοποιημένο σύστημα που μπορείς να έχεις πρόσβαση από παντού χωρίς στικάκια που σε δεσμεύουν, συμβατό με Mac, συνεχείς αναβαθμίσεις και μοναδικές εκτυπώσεις…

Ζήτησε μας μια προσωπική παρουσίαση για να γνωρίσεις το λογισμικό που θα σου λύσει τα χέρια: https://athlisis.com/presentation

Στιγμιότυπο 2023-01-28, 10.21.48 πμ.png

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;