Διεξαγωγή διαιτολογίου με χρήση ελεύθερου κειμένου

Η ομάδα του Athlisis δημιούργησε το καλύτερο εργαλείο για τους διαιτολόγους αλλά, φυσικά, η προσπάθεια δεν σταματάει εκεί!

Από την αρχή της δημιουργίας του υπερσύγχρονου λογισμικού μας, η διάδραση με τους χρήστες είναι κάτι που θεωρούσαμε εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αποτελεί έναν από τους τρόπους βελτίωσής του.

Μέσω της «Ψηφοφορίας Ιδεών» μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης να εκφράσει μέσω σχολίου πιθανές βελτιώσεις ή προσθήκες που μπορούν να γίνουν στο λογισμικό.

Οι βελτιώσεις αυτές είτε μπορεί να απορρέουν από την καθημερινή χρήση και πρακτική του Athlisis ή/και σε επίπεδο μαιευτικό - διορατικό, δηλαδή, κάτι νέο που πιστεύεις ότι θα έκανε τη χρήση του Athlisis ακόμα πιο λειτουργική και φιλική προς τους χρήστες.

Με αυτόν τον τρόπο, προέκυψε η δημιουργία διαιτολογίου με Ελεύθερο πλάνο. Μια συνάδελφος έκανε την πρόταση, η πρόταση ψηφίστηκε και από άλλους χρήστες, αξιολογήθηκε από την ομάδα και, τελικά, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, έγινε πραγματικότητα.

Πλέον, με την Προσθήκη νέου πλάνου, δίνονται δύο επιλογές.

athlisis_chatbox_diatrofikoplano_1.jpg

Χρήση και δυνατότητες Ελεύθερου πλάνου

Με τη νέα επιλογή Ελεύθερο πλάνο, μπορείς να δημιουργήσεις ένα διαιτολόγιο με τη χρήση ελεύθερου κειμένου χωρίς τη χρήση της βάσης δεδομένων. Κάνεις τις δικές σου προσαρμογές, προσθήκες, χρησιμοποιείς τη γλώσσα με τον τρόπο που θες και περιγράφεις τις μερίδες με τρόπο που αξιολογείς ότι είναι ο ιδανικότερος.

chatbox_athlisis_2.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, προκύπτει μία νέα οδός δημιουργίας διαιτολογίων με τη δική σου «σφραγίδα».

Ο τρόπος χειρισμού ποικίλει ανάλογα με το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στο κείμενο μπορείς να προσθέσεις επιλογές τροφίμων με διαζευκτικό τρόπο (1 φλιτζ. γάλα 2% ή 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%).

Η διαχείριση του κειμένου είναι όμοια με τη σύνταξη ενός εγγράφου. Δηλαδή, είναι δυνατή η χρήση bullets, αρίθμησης, υπογράμμισης, αύξηση της γραμματοσειράς, ακόμη και αλλαγή χρώματος του κειμένου στην περίπτωση που θέλεις να επικεντρώσετε την προσοχή του πελάτη σε κάτι συγκεκριμένο.

Οι υπόλοιπες δυνατότητες του Athlisis παραμένουν αμετάβλητες: 1. Αποθήκευση προτύπων για τη χρήση σε άλλο διαιτολόγιο με ελεύθερο πλάνο, 2. Προθήκη πρότυπων γευμάτων τύπου ελεύθερου πλάνου, 3. Αντιγραφή διαιτολογίου σε άλλον πελάτη, 4. Αποθήκευση του διαιτολογίου ως πρότυπου και 5. Εισαγωγή σημειώσεων από τις ήδη υπάρχουσες.

Υποστήριξη & μέσω Chat… Box

Η εξυπηρέτηση ισούται με επικοινωνία και επειδή θέλουμε να παραμείνουμε άριστοι στην εξυπηρέτηση ένα νέο gadget προστέθηκε στο Athlisis.

Διανύοντας χρόνια τώρα την εποχή της τεχνολογίας και δεδομένων των καταστάσεων, θεωρούμε αναγκαία την ύπαρξη του Chat-Box. Μεγάλο μέρος της δουλειάς, πλέον, γίνεται από μια οθόνη.

Οπότε σκεφτήκαμε, έχουμε τηλέφωνο και email γιατί να μην έχουμε επικοινωνία μέσω ενός chat;

Είναι εύκολο γρήγορο, δεν χρειάζεται να περιμένεις με το κινητό ή το τηλέφωνο στο χέρι. Μπορείς ακόμα να εκθέσεις την απορία σου ενώ είσαι στο γραφείο σου και έχεις αλλεπάλληλα ραντεβού και το πρόγραμμα είναι υπερφορτωμένο. Βρίσκεις ελάχιστο χρόνο και με τον απλούστερο τρόπο στέλνεις ένα γρήγορο μήνυμα και περιμένεις την επίλυσή του.

Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας θα δείτε ένα νέο εικονίδιο. Κλικάροντας πάνω σε αυτό, θα ανοίξει μια συνομιλία και μπορείτε να θέσετε το ερώτημα που επιθυμείτε.

chatbox_athlisis_3.jpg

Έπειτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε την απάντηση από κάποιο έμπειρο μέλος της ομάδας μας. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι οι απαντήσεις δεν είναι αυτοματοποιημένες.

Πίσω από το Chat-Box, δεν βρίσκεται κάποιο ρομπότ ή απαντήσεις βάση τυποποιημένων ερωτήσεων.

Απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένος Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, με επιστημονικές γνώσεις και καταρτισμένους σε όλο το εύρος των λειτουργιών του λογισμικού Athlisis, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Το λογισμικό Athlisis αποτελεί τον απόλυτο αρωγό για τη σύνταξη ενός πολύπλοκου διαιτολογίου και σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στις προτιμήσεις του ασθενή ακολουθώντας ταυτόχρονα τις εκάστοτε οδηγίες κλινικής διατροφής.

Η εξειδικευμένη ομάδα του επιστημονικού λογισμικού Athlisis είναι πάντα κοντά σου με καινούργιες προσθήκες και καινοτομίες ώστε να κάνει το διατροφολογικό σου ταξίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον, εύκολο και λειτουργικό.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί!

Ενδιαφέρεσαι να προμηθευτείς το υπερσύγχρονο λογισμικό Athlisis; Κλείσε τώρα μια προσωπική παρουσίαση εδώ

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;