Διατροφή στο κινητό των διαιτώμενων

Οι καινοτομίες και η πρωτοπορία δεν σταματά από το λογισμικό των Διαιτολόγων.

Κι όμως αισίως μετά από τόσα χρόνια συνεχών αναβαθμίσεων, καινοτομίας και πραγματικής βοήθειας στη καθημερινότητα του επαγγελματία Διαιτολόγου-Διατροφολόγου για μια ακόμη φορά ξεπερνάμε τις προσδοκίες μας ως εταιρία.

Μία ακόμη αναβάθμιση έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες που έχει να κάνει με την αποστολή του εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου στο κινητό του διαιτώμενου.

Το κινητό στον σύγχρονο άνθρωπο είναι η προέκταση του χεριού του. Αφού όλα πλέον περνάνε από εκεί, πρωτοπορήσαμε στον Ελλαδικό χώρο δημιουργώντας τη mobile εφαρμογή για καταγραφή τροφίμων με φωτογραφίες, γραπτό κείμενο, ειδοποιήσεις και διασύνδεση με το λογισμικό του διατροφολόγου.

Μετά την τεράστια επιτυχία αυτής της δυνατότητας, οι συνεργάτες μας διατροφολόγοι που κατέχουν το διατροφικό λογισμικό Athlisis μας ζήτησαν σαν feedback based λογισμικό να τους δημιουργήσουμε τη λειτουργία ώστε να μπορούν να στέλνουν τη διατροφή στο κινητό των πελατών τους.

Ως λογισμικό που σέβεται τις υψηλές προδιαγραφές του επιστημονικού κόσμου, περάσαμε στην υλοποίηση του πολυπόθητου και συνάμα δύσκολου πρότζεκτ.

Πλέον είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε την δυνατότητα αποστολής του εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου στο κινητό των πελατών καθώς εκείνοι μπορούν να έχουν την ιστορικότητα των διατροφών τους και να την έχουν παντού μαζί τους.

in-app-image (1).jpg

Επίσης εκτός από το διατροφικό πλάνο, οι διατροφολόγοι μπορούν να στείλουν και τις σημειώσεις της διατροφής στο κινητό των διαιτώμενων τους.

Όσοι κατέχουν το επιστημονικό λογισμικό Athlisis θα μπορούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου παροχές όπως προστάζει η τεχνολογία καθώς και να βοηθήσουν ακόμη και το περιβάλλον μέσω της εξοικονόμησης του χαρτιού.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί και το σκληρό έργο που πραγματοποιούμε με εξαιρετικά σύνθετες και ουσιαστικές αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούμε να παρέχουμε ως διαιτολόγοι.

• Διατροφή στη mobile εφαρμογή όπου ο διατροφολόγος επιλέγει αν θέλει να σταλεί στο κινητό. • Δημιουργία ερωτηματολογίων με ότι ερώτηση και τύπο απάντησης θέλουμε. • Δημιουργία διατροφικών ετικετών • Δημιουργία και ανάλυση συνταγών • Μαζική εισαγωγή μετρήσεων • Μαζική προβολή μετρήσεων • Ανάλυση εβδομαδιαίου μέσου όρου μακροθρεπτικών • Εκτύπωση συνταγών • Επιλογή εμφάνισης πελατών ανά 6,12,24,36 • Προβολή πελατών μέσω πίνακα εκτός από μορφή καρτών • Πρότυπα σημειώσεων με αποθήκευση απεριόριστων οδηγιών και κειμένων. • Υπολογισμός θερμιδικών αναγκών με gr/Kg σωματικού βάρους. • Ανάλυση μικροθρεπτικών για κάθε ημέρα

Τα τελευταία μας features αναβαθμίζουν ουσιαστικά τις παροχές των Διατροφολόγων προς τους πελάτες τους.

Σας ευχαριστούμε για το feedback σας, προσπαθούμε να εισακούσουμε κάθε σκέψη και άποψη διαμορφώνοντας το επιστημονικό μας λογισμικό με γνώμονα την ταχύτητα, απλότητα και επιστημονικότητα.

athlisis-katagrafi-app.jpg

#λογισμικό για διαιτολόγους #διαιτολογικό λογισμικό #πρόγραμμα διατροφής #διατροφικό πρόγραμμα #επιστημονικό λογισμικό για διατροφολόγους #λογισμικό δίαιτας #πρόγραμμα διατροφών

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;