ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ATHLISIS

Στα πλαίσια της εργασίας με θέμα ‘’ Εκτίμηση της συμμόρφωσης στις διεθνείς διατροφικές συστάσεις για παιδιά και εφήβους με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1’’ που πραγματοποιήθηκε από την Μονάδα Σακχαρώδη Διαβήτη Παιδιών και Εφήβων της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.

Μια τεράστια αναγνώριση στο 35ο πανελλήνιο ετήσιο συνέδριο της ΕΛ.Ε.ΜΕ.Δ. (Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη) όπου η μελέτη που συμμετείχε το επιστημονικό λογισμικό Athlisis απέσπασε ένα από τα τρία βραβεία.

Σε έναν ιδιαίτερα τιμητικό θεσμό, 3ών βραβείων, εις μνήμην του Μιλτιάδη Αλεβίζου.

Η δημοσίευση θα πραγματοποιηθεί στο έγκριτο περιοδικό Διαβητολογικά Χρονικά.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης των αποτελεσμάτων της μελέτης: https://www.youtube.com/watch?v=0RmpTW7qXHI&t=1s

Επίσης μπορείτε να δείτε την βράβευση της εργασίας στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=WpZ2XN7rXYA

Η ομάδα των επιστημόνων που απέσπασε το βραβείο αποτελείτο από τους παρακάτω:

• Έφη Ευστρατίου • Ελένη Σακελάρη • Στυλιανή Γκίζα • Στεργίανα Ντούμα • Ασημίνα Γαλλή Τσινοπούλου

Η μελέτη εκτυλίχθηκε στη μονάδα Σακχαρώδη Διαβήτη Παιδιών και Εφήβων – Collaborative SWEET Center, Β’ Παιδιατρική Κλινική, Τμήματος ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Μια τεράστια τιμή για το επιστημονικό μας λογισμικό και μια επιβράβευση για την σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα του επαγγελματία Διαιτολόγου-Διατροφολόγου πιο απλή, με ακρίβεια, ταχύτητα και επιστημονική βάση.

314496872_1732534323798275_6031900085261637341_n.jpg Στιγμιότυπο 2022-11-15, 2.20.20 μμ.png Στιγμιότυπο 2022-11-15, 2.20.09 μμ.png

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;