Ανάλυση συνταγών και δημιουργία διατροφικών ετικετών με ακρίβεια και ταχύτητα!

Η διατροφική ανάλυση τροφίμων και συνταγών αποτελεί όχι μόνο μία έξτρα παροχή που μπορεί ο/η Διατροφολόγος να προσφέρει στους πελάτες του/ης, αλλά και μία ευκαιρία να για αυτόν/η να συνεργαστεί με εταιρείες τροφίμων και καταστήματα εστίασης, καθώς είναι ο πλέον αρμόδιος/α να δώσει πληροφορίες για τα τρόφιμα, το ενεργειακό τους περιεχόμενο και την ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Τις δυνατότητες αυτές έρχεται να ενισχύσει το επιστημονικό λογισμικό Athlisis, αυξάνοντας την ταχύτητα και την ακρίβεια διατροφικής ανάλυσης με την δημιουργία διατροφικής ετικέτας.

Ειδικότερα, μέσω της πληθώρας τροφίμων που περιέχονται στις βάσεις δεδομένων του λογισμικού, ο Διατροφολόγος μπορεί, εισάγοντάς τα στην κατάλληλη ποσότητα, αυτόματα να παρέχει την ενέργεια και το περιεχόμενό των συνταγών τόσο σε μάκρο- όσο και σε μικρο- θρεπτικά συστατικά.

Μάλιστα, μέσω του Athlisis, μπορεί να δημιουργήσει αντίστοιχες διατροφικές ετικέτες που θα περιλαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά και τις ποσότητες αυτών, δίνοντας έτσι σημαντικές πληροφορίες για την διατροφική ποιότητα και εξάγοντας σημαντικά συμπεράσματα. Μετά την έκδοση της διατροφικής ετικέτας, η τελευταία γίνεται να σταλεί μέσω email, να αποθηκευτεί σε μορφή pdf ή/και να εκτυπωθεί.

Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να κάνει κάποιον υπολογισμό, αλλά απλώς προσθέτοντας τα συστατικά της συνταγής στην κατάλληλη ποσότητα.

Η παραπάνω δυνατότητα αποτελεί ένα παράδειγμα της πληθώρας δυνατοτήτων που μπορεί κανείς να έχει μέσω του διαιτολογικού λογισμικού Athlisis.

Για γνωριμία και καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με το επιστημονικό λογισμικό, μπορεί κανείς να κλείσει την προσωπική του παρουσίαση εδώ

διατροφική ετικέτα #έκδοση διατροφικής ετικέτας #δημιουργία διατροφικών ετικετών #διατροφική ανάλυση #ανάλυση συνταγής #λογισμικό για διατροφικήανάλυση #πρόγραμμα για διατροφική ετικέτα #ανάλυση θρεπτικών συστατικών #επιστημονικό λογισμικό #διαιτολογικό λογισμικό #λογισμικό διατροφής #athlisis

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;